Let op! Geld lenen kost geld

Wat is een Persoonlijke lening?

Bij een Persoonlijke lening leent u een van tevoren vastgesteld bedrag. Bij het afsluiten van de lening staan de hoogte van de rente en de looptijd vast. U weet zo altijd precies waar u aan toe bent. Afgeloste bedragen kunt u niet meer opnemen. U hebt wel de mogelijkheid om (extra) betalingen te doen, zonder boete. 

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over hoe een Persoonlijke lening werkt. En voor wie het geschikt is. Vooraf weten waar u aan toe bent is heel belangrijk. U sluit namelijk niet iedere dag een lening af.

Verantwoord lenen

Kiest u voor een Persoonlijke lening, dan kiest u voor een vast leenbedrag. Let ook op de looptijd als u verantwoord wilt lenen. Afhankelijk van uw behoefte en financiële mogelijkheden kunt u een Persoonlijke lening afsluiten tussen € 5.000,- en € 60.000,-.

In de video leggen wij de voor- en nadelen van een Persoonlijke lening voor u uit. Weet wat de kosten van een lening zijn, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Kenmerken Persoonlijke lening

Het is belangrijk de kenmerken van een gekozen leenvorm te kennen, omdat u een contract aangaat voor langere tijd (de looptijd van een lening is al snel 5 jaar). Daarom vindt u onderstaand een overzicht van de kenmerken van een Persoonlijke lening met uitleg. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.