Let op! Geld lenen kost geld

Wie is PrimeLine?

Als u geld leent, doet u dat waarschijnlijk door een Persoonlijke lening of een Doorlopend krediet af te sluiten. Kent u het verschil tussen beide producten?

We leggen het u graag uit

PrimeLine is uw vertrouwde adres voor geld lenen

Servicegericht en duidelijk

Klanten weten waar ze bij PrimeLine aan toe zijn. U kunt bij ons een Doorlopend krediet of een Persoonlijke lening afsluiten zonder poespas. Wij zijn online specialist op het gebied van geld lenen. Het is belangrijk dat uw lening past bij uw situatie. Zowel tijdens het afsluiten, maar ook in de toekomst. Neem contact met ons op als uw situatie wijzigt. Wij kijken graag samen met u of u nog verantwoord leent. Ook helpen wij onze klanten geld te besparen met onze gratis oversluitservice.

Sinds 1996

PrimeLine is geen nieuwe naam; klanten kiezen al sinds 1996 voor ons. Wij gaan met de tijd mee, zodat veel van onze klanten klant blijven. Daarom werken wij volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een lening afsluiten die past bij hun persoonlijke situatie.

PrimeLine is een handelsnaam van Qander Consumer Finance B.V.

Verantwoord lenen

Een lening is een financiële verplichting. Deze financiële verplichting gaat u aan over een langere termijn waarbij u maandelijks het maandbedrag moet voldoen. Het is daarom belangrijk dat u goed nadenkt over het afsluiten van een lening. De lening moet namelijk passen in uw huidige en toekomstige situatie, zodat u verantwoord leent en verantwoord blijft lenen.

Vergelijk de kenmerken van de Persoonlijke lening en het Doorlopend krediet. Zorg dat u de lening kiest die past bij uw bestedingsdoel.

Hebt u een lening afgesloten? Controleer dan regelmatig of u nog verantwoord leent. Dit kan namelijk wijzigen wanneer uw persoonlijke situatie verandert. Is uw persoonlijke situatie verandert, neem dan contact op met PrimeLine.

Hoe werkt lenen bij PrimeLine?

U sluit uw lening rechtstreeks bij PrimeLine af, zonder tussenkomst van een adviseur. PrimeLine levert alleen het financiële product en geeft geen advies. Dit heet execution-only.

Op primeline.nl staat uitgebreide informatie, waarmee u zelf beoordeelt of de gekozen lening aan uw wensen voldoet en past bij uw financiële situatie. Bij het contract ontvangt u ook informatie over de eigenschappen en voorwaarden van het Doorlopend krediet of de Persoonlijke lening.

Verantwoord lenen

Verstandig lenen volgens de AFM

Een lening is een financiële verplichting. Het is belangrijk dat men daar goed over nadenkt.

Hebt u vragen?

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar. Neem contact op met PrimeLine via telefoon, e-mail of post. Onze medewerkers helpen u graag.

U kunt ook altijd even kijken bij Vraag en antwoord.

Lees meer